Kursanmälan

Här anmäler du dig till höstens kurser som klubben erbjuder, men notera att du måste vara medlem för att få delta på kurserna. Kurserna börjar i augusti. Sista anmälningsdag är 20 augusti. Följande gäller:

Allmänlydnad: (antal anmälda 12/10)
Inga förkunskaper krävs, men gärna en valpkurs. Kursen hålls för hundar från 7 mån och uppåt. Går på tisdagar eller söndagar.

Rallylydnad: (antal anmälda 9/10)
Förkunskaper är genomgången allmänlydnadskurs där momenten sitt, ligg och inkallning ska fungera. Går på torsdagar.

Valpkurs: (antal anmälda 7/10)
Öppen för valpar från 12v-7 mån. Går på tisdagar eller söndagar.

Din anmälan nedan ger dig inte garanterat en plats på kursen du har valt, utan först till kvarn gäller. Kursavgiften är 500 kr. Dessutom måste du vara medlem vilket kostar 300 kr/år.

Maxantal i varje kurs anges ovan och det är först till kvarn som gäller (notera att allmänlydnadskursen kommer att delas i två grupper). Anmäl dig gärna även om det är fullt i den kurs du vill gå, för ibland får vi återbud och då kan du som är reserv få plats. För att registrera ditt intresse gör du följande:

  1. Fyll i formuläret nedan och klicka på "Registrera" (fyll i alla fält)
  2. Ett meddelande skickas inom ett par minuter till den e-postadress du angivit. Kontrollera att avsändaren är Ljungby hundklubb och bekräfta din e-post-adress genom att klicka på länken i meddelandet. Om du inte får något svar så kontrollera om meddelandet hamnat bland skräpposten.
  3. Så småningom får du besked om du har fått plats på den valda kursen och då skall du betala kursavgiften (inte innan dess). Kursavgift 500 kr sätts in på bankgiro 5686-0885.

Alla personuppgifter du anger nedan behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

OBS. Alla fält måste fyllas i, annars registreras inte din anmälan!

Namn:
Adress:
Postadress:
Telefon:
Epost:
Personnummer:
Kurs:
Hundens namn: